+86-21-55090806

Email: lingw@neweyes.com.cn

Izložba
Dom > Izložba > Sadržaj

Fleksibilni i mobilni fundus obrada slike

Šangaj nove oči Medical Inc | Updated: Feb 17, 2017

Sve u jednom ugrađenu kameru i računalo, pet automatskih funkcija za poboljšanu udobnost-od-iskoristiti, Monitor i indikator za operatera pomoći, navigacija stereo i panorama fotografiju, niske bljesak jačina i tihi okidač zvuk.

Pouzdano otkrivanje i praćenje poremećajima mrežnice je ključ za osiguravanje kvalitetne skrbi i za održavanje viziju svoje pacijente. Kao koji se krećeFundus kamera, to je savršena obrada slike pratilac. Kamera je zabranjeno salata mydriatic operacija i precizan autofokus funkcija, dilatacije očiju nije potrebna. Njegova baterija pruža dodatnu fleksibilnost.


Šangaj nove oči medicinske Inc. jedan je od integriranje više sektora Medical-ulaganja, upravljanje, razvoj digitalnog oftalmoloških opreme, proizvodnje i General Agent oko Kina od američkih TTI koji se tiče prsta Visoka definicija proizvoda. Vještine Neweyes razvijen,Fundus kamera;OPTOMETRIJSKA opreme;Oftalmološki mikroskopa;Procjepnu svjetiljku; pobijedili na autorsko pravo od Peoplesand #39; s Republike Kine.

Više informacija oFundus kamerahttp://www.eyesmed.com/fundus-Camera/


Šangaj nove oči Medical Inc